technoratiContact Soccerworld facebook youtubeWatch us on Youtube
 • 2nd-cyprus-elite-camp-photos
 • anysf-photos
Ατόφιο ταλέντο εντόπισαν οι Άγγλοι σκάουτερ

Ατόφιο ταλέντο εντόπισαν οι Άγγλοι σκάουτερ

Διαβατήριο για μετάβαση στο Λονδίνο και δοκιμές το προσεχές ... Read more

Τα μεγάλα "κανόνια" του 12ου Τουρνουά Αγίας Νάπας

Τα μεγάλα "κανόνια" του 12ου Τουρνουά Αγίας Νάπας

Όπως κάθε μεγάλη διοργάνωση αναδεικνύει νέους πρωταγωνιστές ... Read more

Οι νικητές στο 12ο Τουρνουά Αγίας Νάπας 2013

Οι νικητές στο 12ο Τουρνουά Αγίας Νάπας 2013

Εννιά διαφορετικές ακαδημίες και σωματεία κέρδισαν τις δέκα ... Read more

Print

Ειδικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις

 • AYIA NAPA YOUTH SOCCER FESTIVAL

Μέσα στα πλαίσια της μακροχρόνιας πολιτικής μας που έχει σαν στόχο την συνεχή ανάπτυξη του ποδοσφαίρου επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας αναλαμβάνοντας από το 2013 την οργάνωση του Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, ενός θεσμού ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί και καταξιωθεί στην συνείδηση του κάθε αγνού ποδοσφαιρόφιλου. Έχοντας την πλήρη στήριξη και την συνεργασία του Α.Ο. Αγίας Νάπας, του Δήμου Αγίας Νάπας, και άλλων επίσημων και οργανωμένων φορέων και χορηγών, η όλη διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται κοντά στην περίοδο του Πάσχα, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία τόσο σε ποιότητα όσο και σε συμμετοχές. Στην τελευταία διοργάνωση συμμετείχαν πέραν των 180 περίπου ομάδων σε 9 διαφορετικά ηλικιακά τμήματα με το σύνολο των παιδιών να ξεπερνάει τα 2750. Κατά την διάρκεια του τουρνουά διακινείται συνήθως στην Αγία Νάπα περισσότερο από 10000 κόσμος, γονείς, συγγενείς , φίλοι των παιδιών αλλά και του αθλήματος. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι η χαρά του παιδιού που αγωνίζεται μας γεμίζει με συναισθήματα χαράς, περηφάνιας αλλά και αγάπης προς το συγκεκριμένο άθλημα μακριά από σκοπιμότητες και φανατισμούς. Το τουρνουά Αγίας Νάπας όπως έχει καθιερωθεί, εκτιμάται από χιλιάδες κόσμο και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο μέσα από τη συνεχή αύξηση των συμμετοχών αλλά και επισκεπτών. Θεωρούμε δε, την όλη διοργάνωση ως μια από τις κορυφαίες του είδους της στην Ευρώπη. Στόχος μας φέτος, είναι η αύξηση των ομάδων και των επισκεπτών από το εξωτερικό και προς τούτο έχουμε προκυρήξει ειδικά πακέτα συμμετοχής με πολύ ευνοικούς όρους και σε τιμές πολύ ελκυστικές για τις ομάδες από το εξωτερικό. Γενικότερα, σαν διοργανωτές στοχεύουμε στο :

 • Να προσφέρουμε την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές αλλά ταυτόχρονα και ψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα άριστα χορτοφυτευμένα.
 • Να αναπτύξουμε τις σχέσεις και τις φιλίες ανάμεσα στις τοπικές ομάδες.
 • Να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών.
 • Να προβάλουμε το μοιρασμένο νησί μας αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας σαν ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές.
 • Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν από κοντά το νησί μας, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό.

 • AYIA NAPA VETERANS CUP (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ)

Η διοργάνωση αυτή ξεκίνησε εδώ και 3 χρόνια και έχει πλέον καθιερωθεί με τις συμμετοχές να φτάνουν πέρσι τις 16 ομάδες. Πέραν των 250 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, δίνουν το παρόν τους στην διοργάνωση ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο τους σε ένα συνδυασμό ποδοσφαίρου και διακοπών στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας.
Σαν διοργανωτές και με σωστό προγραμματισμό στοχεύουμε στην μελλοντική αναβάθμιση και εδραίωση της διοργάνωσης, καθώς και την προσέλκυση ομάδων και ατόμων από το εξωτερικό.


 • AYIA NAPA BEACH SOCCER CUP

Το άθλημα του ποδοσφαίρου στην παραλία, (Beach Soccer), αναπτύσσεται ραγδαίως και η Κύπρος μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση του κανόνα. Έχοντας όλες τις ιδανικές συνθήκες για μια τέτοια ενασχόληση και με την συνεργασία του Δήμου Αγίας Νάπας και του ΚΟΤ προγραμματίζουμε φέτος την έναρξη και σταδιακή καθιέρωση του AYIA NAPA BEACH SOCCER CUP όπου όλοι όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα του ποδοσφαίρου στην παραλία. Όλες οι λεπτομέρειες και η προκύρηξη της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί αρχές του 2013.


 • ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Σωματείο "Ακαδημία Ποδοσφαίρου SOCCERWORLDCYPRUS εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει επίσημα από το 2012  τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην Κύπρο. Η Σχολή έχει πλεόν καθιερωθεί και επεκταθεί σε ολόκληρη την Κύπρο με αυτόνομα κλιμάκια σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, αριθμώντας περίπου 800 παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι και 15. Μέσα από μια πολύ στενή και άριστη συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας του επίσημου Ολυμπιακό Πειραιώς οι Σχολές στην Κύπρο αναβαθμίζονται διαρκώς με ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα, και ενιαίο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας. Οι Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο έχουν ως πρώτο στόχο την σωστή διαπαιδαγώγηση του παιδιού, την κοινωνικοποίηση του στο ευρύτερο σύνολο, την ενδυνάμωση της προσωπικότητας του και όπως είναι φυσικό την εκμάθηση στο μεγαλύτερο εφικτό βαθμό του άθληματος του ποδοσφαίρου. Μέσα στα πλαίσια της επαγγελματικής προσέγγισης οι Σχολές μας διατηρούν συνεργασίες με ειδικό γυμναστή, εργοφυσιολόγο, διατροφολόγο, ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές με στόχο να μας βοηθήσουν να ανεβάσουμε το επίπεδο της ποιότητας μας ακόμη πιο ψηλά. Με βάση το πρόγραμμα και το πλάνο λειτουργίας των Σχολών στην Κύπρο, τα παιδιά των Σχολών έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στις αθλητικές και άλλες εγκαταστάσεις του συλλόγου, (μουσείο, μπουτίκ), να μπουν στο γήπεδο με τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα και όχι μόνο. Παράλληλα, μέσα από τη στενή παρακολούθηση από τον Ολυμπιακό, κάποια παιδιά με ξεχωριστές ικανότητες και χαρίσματα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν και γιατί όχι εάν έχουν τις δυνάμεις να αγωνιστούν για το σύλλογο. Ακόμα και αν αυτό δεν γίνει εφικτό, οι διασυνδέσεις μας και οι σχέσεις μας με άλλες ομάδες, δίνουν τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν σε άλλες ομάδες αναλόγως πάντοτε του επιπέδου τους. Πέραν αυτού οι ακαδημίες μας λαμβάνουν μέρος στα διάφορα πρωταθλήματα της ΚΟΠ τοπικά και παγκύπρια αλλά και σε διάφορα άλλα τοπικά και διεθνή τουρνουά στο εξωτερικό σε χώρες όπως Αγγλία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Κροατία, Ιταλία, Ελλάδα με τα αποτελέσματα να είναι άκρως θετικά.

sponsors-banner